Even voorstellen

Een vakantie waar onze kinderen het naar de zin hebben en waar het voor mij, Carlijn, goed toegankelijk is, omdat dat nou eenmaal nodig is. Aangepast wat aangepast moet zijn, niet meer en niet minder. Dat is best een lastige zoektocht als je in een rolstoel zit.

In het noordelijke deel van de Dordogne, de Périgord Vert, ligt viersterren kasteelcamping Château Le Verdoyer met Nederlands/Franse eigenaren. Het is een kleinschalige, kindvriendelijke camping met uitgebreide faciliteiten. Er staat een aangepaste stacaravan die geschikt is voor 2 volwassenen, waarvan 1 volwassene in een handbewogen rolstoel, en 2 kinderen. Er is ruimte genoeg voor een tentje voor oudere kinderen. Mail mij gerust voor meer informatie info@holidayverdoyer.nl 

De rolstoelvriendelijke stacaravan
staat op een mooie plek op de camping gewoon tussen de tenten en caravans. Dat is voor kinderen een feest, want zo vinden ze al snel aansluiting met andere kinderen. En het is echt zo: als de kinderen het naar de zin hebben, dan hebben de ouders dat ook!

Maar ook voor een vakantie met z’n tweeën is het een aanrader. Lekker op het terrasje zitten, eten bij het restaurant, zwemmen en het bezoeken van leuke Franse plaatsjes. Dat klinkt toch echt als vakantie!